1. Укажіть назву білка, який у великій кількості міститься у волоссі, рогах, копитах
2. Укажіть, як називають процес, що призводить до зміни природної структури із збереженням первинної стрктури білкової молекули.
3. Укажіть, якими зв'язками сполучені амінокислоти в бікках
4. Який важливий хімічний зв'язок характеризує вторинну структуру білка?
5. Білки під час травлення розщеплюються до
6. Укажіть, яка частина молекули амінокислоти надає їй лужних властивостей
7. Рівнів структурної організації білків існує
8. Утворення глобули характерне для такої структури молекули білка
9. Позначте білок, який є головним компонентом хрящів
10. Укажіть назву білока, з якого будуть сформовані мікротрубочки
11. Укажіть назви білків, що виконують захисну функцію
12. Назвіть білки-ферменти, які розщеплюють інші білки
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома