Бісквітне тісто

Додано: 17 лютого 2022
Предмет: Технології
Копія з тесту: Бісквітне тісто
Тест виконано: 90 разів
12 запитань
Запитання 1

Склад бісквітного тіста

варіанти відповідей

борошно, цукор, яйця

борошно, цукрова пудра, меланж, сода

борошно, цукор, яйця, ванілін

борошно, цукор, яйця, вода, мед

Запитання 2

Який спосіб розпушування використовують для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

механічний

хімічний

біологічний

шляхом заварювання

Запитання 3

Час збивання яєчно-цукрової маси:

варіанти відповідей

15-20 хв

45-50 хв

30-40хв

10-15хв

Запитання 4

У сільки разів збільшується яєчно-цукрова суміш?

варіанти відповідей

у 3-4рази

у 5-6разів

у 1,5-2рази

у 2,5-3рази

Запитання 5

Крохмаль добавляють до бісквітного тіста для:

варіанти відповідей

зниження клейковини борошна

підвищення клейковини борошна

надання кращого смаку виробам

усі відповіді вірні

Запитання 6

Яку кількість крохмалю додають до бісквітного тіста?

варіанти відповідей

10-15% від маси борошна

20% від маси борошна

20% від маси яєць

25-30% від маси борошна

Запитання 7

Види бісквіту:

варіанти відповідей

основний , "Буше", "Новий", масляний

основний , "Буше", масляний

Основний, масляний і теплий

холодний і теплий

Запитання 8

Температура випікання бісквітного н/ф для рулету:

варіанти відповідей

190-200 градусів С

200-220градусів С

230-240 градусів С

160-170 градусів С

Запитання 9

Яка товщина випеченого бісквіту у формі?

варіанти відповідей

не менше 3-4см

не більше 1см

не менше 6см

не менше 10-15мм

Запитання 10

Яка товщина розмазки?

варіанти відповідей

3-5мм

3-4см

10-15мм

1-2мм

Запитання 11

Якщо відкрити жарову шафу у перші 10-15хв.

варіанти відповідей

то бісквіт осяде

то бісквіт не підніметься

то бісквіт буде кришитися

то бісквіт вийде малопористий

Запитання 12

Що треба зробити щоб бісківт не кришився принарізуванні?

варіанти відповідей

витримати 8-10год.

добавити ванілін і розпушувач

відкрити жарову шафу для виходу пари

всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест