Бісквітне тісто

Додано: 29 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 342 рази
6 запитань
Запитання 1

Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?


варіанти відповідей

з високим вмістом клейковини

з низьким вмістом клейковини

з високою газоутворюючою здатністю

Запитання 2

В чому основна різниця приготування бісквіту «Буше» від основного?

варіанти відповідей

яйця для бісквіту «Буше» збивають у 2-а рази довше

жовтки і білки збивають окремо

цукру використовують у 2-а рази більше

використовують розпушувач

Запитання 3

Яка температура і час випікання бісквіту?

варіанти відповідей

170-180 °С; 15-20 хв

180-190 °С; 15-20 хв

220 °С; 35-40 хв

170-180 °С; 35-40 хв

Запитання 4

Який необхідно використати розпушувач для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

амоній

сода

дріжджі

яйця

Запитання 5

Чим найкраще збивати бісквітне тісто?

варіанти відповідей

виделкою

ложкою

міксером

Запитання 6

На якому з малюнків зображено виріб з бісквітного тіста

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест