Бісквітні вироби

Додано: 10 жовтня 2023
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Скільки часу займає процес підсушування заготовок печива на листах?

варіанти відповідей

2-3 год

1,5-2 год

4-5 год

Запитання 2

Яка товщина пласту (розмазки) для випікання рулету?

варіанти відповідей

5 мм

10 мм

15 мм

Запитання 3

Час і температура випікання печива "Легкий бісквіт":

варіанти відповідей

200-210°С, 10-15 хв;

210-220°С, 8-10 хв;

180-200°С, 10-15 хв;

200-210°С, 5-6 хв;

Запитання 4

Що додають у сироп для просочування рулету бісквітного "Екстра" ?

варіанти відповідей

сік з буряку


сік з моркви

сік з ревеню

Запитання 5

 Що роблять з бісквітним капсулем одразу після випікання ?

варіанти відповідей

Одразу розрізають на 2 пласти

Вистоюють

Ставлять в холодильну камеру

Запитання 6

Чи потрібно струшувати листи з тістом перед випіканням?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

Який діаметр круглих заготовок для печива?

варіанти відповідей

3-4 см

4-5 см

5-6 см

Запитання 8

Якої форми можуть бути бісквітні пироги?

варіанти відповідей

Квадратні

Круглі

Прямокутні

Запитання 9

Бісквітний напівфабрикат вийшов з закальцем. Чому?

варіанти відповідей

Був недостатній час випікання

Механічно струшували листи у перші хвилини випікання

Додали мало борошна

Зарано відкрили піч

Запитання 10

Який з даних виробів є бісквітним?

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест