блогер

Додано: 16 лютого
Предмет: Інформатика, 1 клас
6 запитань
Запитання 1

Що роблять блогери?

варіанти відповідей

веде блог

найчастіше відеоблог, розповідаючи чи показуючи якісь моменти свого життя для користувачів певної соціальної мережі.

Запитання 2

Що за професія блогер?

варіанти відповідей

проста

людина, яка веде свої нотатки

Хто такий блогер та як заробляти на своєму блозі Блог — це щоденник у мережі, а блогер — людина, яка веде свої нотатки. Вони можуть бути експертними, а можуть містити звичайний життєвий контент, можуть вирізнятися естетикою або ж особливою атмосферою.

Запитання 3

Скільки в місяць заробляє блогер?

варіанти відповідей

В середньому «Блогер» в Україні заробляє 20000 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 60 вакансій, розміщених на Work.ua із заголовком «Блогер» і за схожими запитами-синонімами «Blogger», «Стрімер», «Streamer» та ін. за останні 3 місяці. Діапазон, що містить медіану, виділено на графіку.

В середньому «Блогер» в Україні заробляє 50000 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 60 вакансій, розміщених на Work.ua із заголовком «Блогер» і за схожими запитами-синонімами «Blogger», «Стрімер», «Streamer» та ін. за останні 3 місяці. Діапазон, що містить медіану, виділено на графіку.

В середньому «Блогер» в Україні заробляє 2000 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 60 вакансій, розміщених на Work.ua із заголовком «Блогер» і за схожими запитами-синонімами «Blogger», «Стрімер», «Streamer» та ін. за останні 3 місяці. Діапазон, що містить медіану, виділено на графіку.

В середньому «Блогер» в Україні заробляє 30000 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 60 вакансій, розміщених на Work.ua із заголовком «Блогер» і за схожими запитами-синонімами «Blogger», «Стрімер», «Streamer» та ін. за останні 3 місяці. Діапазон, що містить медіану, виділено на графіку.

Запитання 4

Для чого потрібно блог?

варіанти відповідей

незнаю

інструмент для формування авторитету та пошуку нових клієнтів! Користувачі йдуть в Інтернет не тільки щоб купити товари/послуги, іноді вони просто шукають інформацію. Саме тому потрібно аналізувати ключові запити і на їхній основі підбирати теми для блогу.

Запитання 5

хто веде блог

варіанти відповідей

Блогерами називають людей, які ведуть блог. Сукупність всіх блогів в Інтернеті прийнято називати блогосферою.

бабай

баба з банкою огерків

Запитання 6

Що таке блог в інтернеті?

варіанти відповідей

веб-сайт, основний вміст якого — записи, що регулярно додаються, зображення або мультимедіа. Для блогів характерні недовгі записи тимчасової значущості.

не знаю

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест