Борошно, крупи, макаронні вироби

Додано: 1 грудня 2020
Предмет:
Тест виконано: 1 раз
12 запитань
Запитання 1

На які сорти поділяють пшеничне борошно?

варіанти відповідей

Вищий, 1-й, 2-й, обдирне

вищий, перший

крупчатка, вищий, 1-й, 2-й, оббивне

Запитання 2

Вкажіть на які види поділяють гречані крупи?

варіанти відповідей

ядриця

шліфована

проділ

ціла

колота

Запитання 3

На які види поділяють манну крупу?

варіанти відповідей

на марки: ціла, колота

на марки: М, Т, МТ

на сорти: І,ІІ

на сорти: вищий, І,ІІ

Запитання 4

На які види поділяють рисові крупи?

варіанти відповідей

ядриця і проділ

цілий і сєчка

полірований, шліфований, дроблений

полірований, дроблений, проділ

Запитання 5

Перлову крупу виготовляють із зерен

варіанти відповідей

пщениці

проса

ячменю

вівса

Запитання 6

Локшина відноситься до типу макаронних виробів

варіанти відповідей

ниткоподібні

трубчасті

стрічкоподібні

фігурні

Запитання 7

Яку крупу поділяють на марки?

варіанти відповідей

Полтавську

манну

вівсяну

Запитання 8

Ріжки відносять до:

варіанти відповідей

трубчастих макаронних виробів

фігурних макаронних виробів

ниткоподібних макаронних виробів

Запитання 9

До бобових відносять кукурудзу?

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 10

Пщоно виготовляють з проса?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Які види круп найшвидше гіркнуть?

варіанти відповідей

гречана

пшоно

рис

Запитання 12

розрізняють 4 типи макаронних виробів:

варіанти відповідей

трубчасті, ниткоподібні, стрічкоподібні, фігурні

довгі, короткі, фігурні, ниткоподібні

макарони, вермішель, локшина, черепашки

ниткоподібні, стрічкоподібні, фігурні, вермішель

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест