Борошняні кондитерські вироби 4р.

Додано: 16 листопада 2021
Предмет:
Тест виконано: 120 разів
10 запитань
Запитання 1

Як поділяється печиво залежно від рецептури і способу виробництва?

варіанти відповідей

Цукрове, затяжне, здобне, крекер

Цукрове, затяжне, здобне

Цукрове, затяжне, галети

Цукрове, затяжне, здобне, крекер, галети

Запитання 2

Як залежно від рецептури підрозділяють галети?

варіанти відповідей

Прості, дієтичні, здобні

Прості, поліпшені, здобні

Прості, поліпшені, дієтичні, здобні

Прості, поліпшені, дієтичні

Запитання 3

За якими ознаками можна відрізнити сирцеві пряники від заварних?

варіанти відповідей

Формою

По обробці поверхні

За виглядом на зламі

За кольором

Запитання 4

За якими фізико-хімічними показниками оцінюють якість пряників?

варіанти відповідей

За вмістом вологи, жиру, цукру, лужністю

За вмістом вологи, жиру, цукру, кислотністю

За вмістом вологи, лужністю, кислотністю

За вмістом вологи, цукру, лужністю

Запитання 5

Що впливає на формування асортименту тортів?

варіанти відповідей

 Вид випеченого напівфабрикату, вага виробу

Вид випеченого напівфабрикату, вид кремової обробки

Вид кремової обробки, вага виробу

Вид випеченого напівфабрикату, вид кремової обробки, терміни зберігання

Запитання 6

Який показник якості борошняних кондитерських виробів характеризує наявність в тісті розпушувачів?

варіанти відповідей

Кислотність

Вологість

Лужність

Вміст жиру

Запитання 7

При якій температурі необхідно зберігати торти і тістечка?

варіанти відповідей

0 - 15°С

0 - 6°С

6 - 15°С

18 ± 3°С

Запитання 8

Кекси випускають штучними масою...

варіанти відповідей

до 0,1 кг

до 0,5 кг

до 1 кг

до 1,5 кг

Запитання 9

Згорнуті пласти випеченого бісквітного напівфабрикату, перешаровані різноманітною начинкою - це...

варіанти відповідей

тістечка

торти

рулети

ромові баби

Запитання 10

Висококалорійні кондитерські вироби, випечені із здобного тіста, з різноманітною зовнішньою обробкою - це

варіанти відповідей

рулети

кекси

тістечка

ромові баби

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест