Як поділяється печиво залежно від рецептури і способу виробництва?
Як залежно від рецептури підрозділяють галети?
За якими ознаками можна відрізнити сирцеві пряники від заварних?
За якими фізико-хімічними показниками оцінюють якість пряників?
Що впливає на формування асортименту тортів?
Який показник якості борошняних кондитерських виробів характеризує наявність в тісті розпушувачів?
При якій температурі необхідно зберігати торти і тістечка?
Кекси випускають штучними масою...
Згорнуті пласти випеченого бісквітного напівфабрикату, перешаровані різноманітною начинкою - це...
Висококалорійні кондитерські вироби, випечені із здобного тіста, з різноманітною зовнішньою обробкою - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома