Борошняні кондитерські вироби

Додано: 23 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 229 разів
10 запитань
Запитання 1

Як поділяється печиво залежно від рецептури і способу виробництва?

варіанти відповідей

цукрове, затяжне, здобне, галети

цукрове, затяжне, крекер

цукрове, затяжне, здобне

Запитання 2

Яку назву мають вироби, що крихкі, розсипчасті, легко набухають у воді?

варіанти відповідей

вафлі

печиво

пряник

Запитання 3

Чим відрізняється затяжне печиво?

варіанти відповідей

розсипчасте, добре набухає

пружне, блідого забарвлення

крихке, не набухає

Запитання 4

Який вміст жиру в затяжному печиві?

варіанти відповідей

до 9,5%

до 8%

понад 15%

Запитання 5

Як називають борошняний кондитерський виріб, що має вигляд загорнутого пласту випеченого напівфабрикату, прошарованого різною начинкою?

варіанти відповідей

бісквіт

тістечко

рулет

Запитання 6

Легкі, пористі, борошняні кондитерські вироби називаються?

варіанти відповідей

печивом

пряниками

вафлі

Запитання 7

Які умови і терміни зберігання тортів і тістечок із заварним кремом?

варіанти відповідей

+13+23°С, 24 години

0+5°С, 10 діб

+6+8°С, 6 годин

Запитання 8

Вироби з приємним смаком, ароматом прянощів і порівняно м’якою консистенцією являються:

варіанти відповідей

бісквіт

пряник

ромова баба

Запитання 9

Які органолептичні показники цукрового печива?

варіанти відповідей

розсипчасте, легко набухає, чіткий малюнок на поверхні

світлого кольору, з проколами по всій поверхні, не солодке

темного кольору, крихке, глазуроване, жирне

Запитання 10

Сліди непромісу в печиві виникають в результаті:

варіанти відповідей

порушення температури випікання виробів

використання неякісної сировини

погано вимішана сировина при замішуванні тіста

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест