Як поділяється печиво залежно від рецептури і способу виробництва?
Яку назву мають вироби, що крихкі, розсипчасті, легко набухають у воді?
Чим відрізняється затяжне печиво?
Який вміст жиру в затяжному печиві?
Як називають борошняний кондитерський виріб, що має вигляд загорнутого пласту випеченого напівфабрикату, прошарованого різною начинкою?
Легкі, пористі, борошняні кондитерські вироби називаються?
Які умови і терміни зберігання тортів і тістечок із заварним кремом?
Вироби з приємним смаком, ароматом прянощів і порівняно м’якою консистенцією являються:
Які органолептичні показники цукрового печива?
Сліди непромісу в печиві виникають в результаті:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома