Коли нарізають продукти для бутербродів?
Підготовка стола до сніданку, обіду , вечері - це...
Користування несправними електричними приладами може призвести до…
Основний компонент бутерброда –
Термін зберігання бутербродів у холодильнику
Товщина скибки хліба для відкритих бутербродів складає
Як називаються палочки, з якими канапе подають на стіл
Складна суміш різних харчових продуктів, які готують для споживання це ...
Канапе це -
Серед запропонованих фото бетербродів оберіть сендвіч.
Визначте правильну послідовність приготування бутербродів.
1. Викладають тоненькі шматочки інших продуктів
2. Прикрашають (частіше зеленню або яскравими овочами та фруктами)
3. Хліб (булочку) нарізають скибочками товщиною 1-1,5 см. Хліб можна підсмажити.
4. Намащують тонким шаром вершкового масла (або пастою чи соусом)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома