Cooking instructions vocabulary

Додано: 1 грудня 2020
Предмет: Англійська мова, 7 клас
Тест виконано: 92 рази
12 запитань
Запитання 1

To put ingredients together; to put one ingredient with the others

варіанти відповідей

add

boil

mix

Запитання 2

To cook in an oven using heat and without extra fat, oil or liquid.

варіанти відповідей

fry

bake

pour

Запитання 3

To heat water or another liquid until little bubbles form.

варіанти відповідей

bake

grill

boil

Запитання 4

To cut into small pieces, generally used with vegetables.

варіанти відповідей

chop

slice

cut

Запитання 5

To separate or divide a solid by using a knife.

варіанти відповідей

slice

cut

chop

Запитання 6

To cook by putting the food into extremely hot oil.

варіанти відповідей

slice

boil

fry

Запитання 7

To combine two or more things using a spoon, spatula, or electric mixer.

варіанти відповідей

mix

cut

peel

Запитання 8

To remove the skin or outer layer from fruit or vegetables.

варіанти відповідей

peel

pour

mix

Запитання 9

To transfer liquid from one container to another.

варіанти відповідей

peel

pour

boil

Запитання 10

To cut into thin or wide portions that are of similar size.

варіанти відповідей

cut

chop

slice

Запитання 11

 To cook by putting the food on a grill; similar to barbecue. Also refers to heating the food under a grill in a cooker which radiates heat downwards.

варіанти відповідей

fry

grill

bake

Запитання 12

To divide into small parts by rubbing on a serrated surface, usually used with cheese.

варіанти відповідей

grate

grill

add

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест