Що відносять до основної сировини?
Клейковина –це пружна еластична маса, яка утворюється при:
Як замінити 1яйце на яєчний порошок?
Відмінність між агаром і желатином:
Які барвники відносять до природних?
До синтетичних барвників відносять:
Варення це-
Яке борошно використовують для приготування здобного прісного тіста?
Яке борошно використовують для приготування пісочного тіста?
Чому з тіста , що замішувалося більше за потрібний час, вироби виходять жорсткими і не розсипчастими?
При якій температурі випікають пісочне тісто пластом?
До яких дефектів пісочного н/ф призводить таке порушення рецептури: підвищено вміст жиру, замість яєць додано лише жовтки?
Тісто отримало назву « пряничне» завдяки таким речовинам:
За рахунок чого вироби з пряничного тіста довго не черствіють:
Чому потрібно охолоджувати заварку перед замішуванням пряничного тіста?
Яка помилка була допущена – вироби з пряничного тіста осіли після випікання?
Склад бісквітного тіста.
Крохмаль добавляють до тіста для:
У скільки разів збільшується яєчно-цукрова суміш при збиванні?
Яка товщина розмазки?
Що треба зробити, щоб бісквіт не кришився при розрізуванні?
Яке співвідношення цукру і води для сиропу для просочування?
Для чого використовують кавову витяжку?
До якої температури розігріваюь помаду перед оздобленням виробів?
Що піддають темперуванню?
Який крем використовують тільки для склеювання пластів і заповнення порожнин?
Для чого використовують інвертний сироп?
Для надання помадці кращого блиску потрібно:
Вкажіть біологічні розпушувачі тіста:
Здоба це :
До якої температури підігрівають молоко чи воду для приготування дріжджового тіста?
Які продукти входять до складу дріжджового тіста?
Чому в процесі бродіння дріжджове тісто набуває кислого смаку?
Дріжджове тісто в процесі бродіння потрібно обминати для:
Дріжджове тісто не підходить або підходить повільно:
За рахунок чого формується рум′яна шкоринка?
В якому випадку готують дріжджове тісто безопарним способом?
Як визначають готовність опари, що вибродила?
Що має зробити кондитер, коли тісто дріжджове перекисло?
Яка відмінність між розтягаями і біляшами?
Назвіть принципи оформлення тістечок:
Якою трубочкою для кондитерського мішечка « відсаджують» крем на тістечка щільною змійкою?
При якій температурі і протягом якого часу бісквітні тістечка оздоблені сирцевим білковим кремом підлягають тепловій обробці в жаровій шафі?
З якого тіста випікають н/ф для тістечок «Кошики»?
Якої довжини відсаджують тістечкові н/ф для тістечка «Еклер»?
Вкажіть назву торта:
Вкажіть назву торта:
Вкажіть назву виробу:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома