Причини самозігрівання зерна
Які компоненти входять до складу зернової маси
Які показники належать до фізичних властивостей зернових мас?
Які фактори впливають на інтенсивність дихання зерна?
Типи самозігрівання зерна:
Що таке базисна цукристість коренеплодів цукрових буряків?
Яким способом зберігають коренеплоди цукрових буряків?
Що називається лежкістю плодоовочевої продукції?
Яка послідовність способів підготовки сировини до переробки?
Які є способи переробки плодоовочевої продукції?
Сироп – це:
Які сорти капусти білоголової придатні до квашення?
Для яких ковбасних виробів використовують технологічну операцію «висушування ковбас»:
Що таке сульфітація?
Які антисептики використовують для консервування?
Яка технологічна схема приготування варення?
Що таке джем?
Основні показники якості олії:
З якої зернової культури отримують перлову крупу?
Схема технологічного процесу виробництва цукру:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома