Урок 17. Приготування страв і гарнірів круп.

Додано: 10 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
10 запитань
Запитання 1

Основною складовою частиною всіх круп є:

варіанти відповідей

Борошно

Крохмаль

Білок

Запитання 2

Пшоно перед варінням обшпарюють для: 

варіанти відповідей

Видалення гіркуватого смаку

Чистоти зерен

Набухання зерен

Запитання 3

Макаронні вироби поділяють на:

варіанти відповідей

Губчасті

Лікувальні

Трубчасті

Запитання 4

Бабки з круп:

варіанти відповідей

Запікають

Смажать

Перераховують

Запитання 5

Для замочування квасолі температура води не повинна перевищувати

варіанти відповідей

8°C

15°C

28°C

Запитання 6

Збільшення круп при варінні в об’ємі і масі:

варіанти відповідей

Навар

Набухання

Привар

Запитання 7

При варінні каш крупу необхідно засипати:

варіанти відповідей

В холодну воду

В окріп

В підсолену воду

Запитання 8

Манну крупу засипають у киплячу рідину:

варіанти відповідей

Попередньо замоченою

Попередньо підсоленою

Тоненькою цівкою

Запитання 9

При формуванні вироби з остиглої каші матимуть:

варіанти відповідей

Виливи

Тріщіни

Розпливуться

Запитання 10

Щоб гречана каша набула приємного смаку і була розсипчастою крупу необхідно:

варіанти відповідей

Попередньо підсмажити

Попередньо замочити

Попередньо подрібнити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест