Цукор-- це:
Цукор пісок на виробництві використовується для приготування:
Цукрову пудру застосовують для:
При збільшенні терміну зберігання цукор:
Розчин цукру на підприємствах готують:
Для запобігання кристалізації цукру в цукровий розчин додають:
Підвищена кількість цукру в дріжджовому тісті до 30%:
Підготовка цукру до виробництва полягає в:
Борошняним виробам цукор надає:
Дієтичне яйце – це яйце, в якого:
Зварені яйця треба занурити в холодну воду для того, щоб:
Перед використанням яйця обробляються в окремому приміщені так:
Яєчний меланж - це:
Яєчний порошок перед використанням просіюють і розводять так:
Приготування пшеничного тіста на рідкій опарі базується на
Яка вологість рідкої опари
Який відсоток борошна додають при приготуванні рідкої опари
Які розпушувачі застосовують під час приготування рідкої опари
Рідкі опари застосовують переважно при виробництві
Яка оптимальна температура рідких опар та тривалість їх бродіння
Для яких потреб додають частику солі - 0,3-0,5% до маси борошна під час приготування рідкої опари
Чи правильне твердження що,рідка опара добре зберігається при низьких температурах. При температурі 13°С кислотність її за дві доби підвищується на 1,1 град.
Яким способом готують рідку опару
Великими рідкими називають опари
Для яких потреб застосовують рідкі дріжджі
До складу рідких дріжджів входять
Що таке рідкі дріжджі?
Для приготування пшеничного тіста на великій густій опарі, який повинен бути вміст борошна в опарі:
Що таке відздобка:
При випіканні вироби зменшуються в масі, цей процес називається:
Випікання- це:
Процеси, що відбуваються в заготовці тіста при випіканні:
Прогрівання заготовки при випіканні залежить від:
Що сприяє забарвленню скоринки виробу?
Збільшення об'єму виробу під час випікання:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома