Бутерброди та накладанці

Додано: 22 березня
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 13 разів
6 запитань
Запитання 1

як класифікують бутерброди за температурою подачі

варіанти відповідей

заморожені

гарячі

холодні

всі варіанти вірні

вірної відповіді нема

Запитання 2

як класифікують бутерброди за способом приготування

варіанти відповідей

відкриті складні

відкриті змішані

відкриті прості

закусочні

заливні

закриті

Запитання 3

Бутерброди та накладенці готують:

варіанти відповідей

за день до реалізації

за тиждень до реалізації

безпосередньо перед реалізацією

за місяць до реалізації

Запитання 4

Що таке сендвіч?

варіанти відповідей

Закритий бутерброд з хліба, батона, булочки без скоринок, заготовки нарізують на скибочки завширшки 5-6 см і завтовшки 0,5 см. Поверхню смужки хліба змащують тоненьким шаром вершкового масла (можна використати масляну суміш), укладають тоненькі скибочки підготовлених продуктів (м'ясних, рибних тощо), накривають другою смужкою хліба, змащеною вершковим маслом, злегка притискають

Для їх приготування з хліба зрізують скоринки,

розрізують уздовж на смужки завширшки 5-6 см і завтовшки 1-1,5 см, підсмажують з обох боків на вершковому маслі, охолоджують. Смужки змащують тоненьким шаром вершкового масла з одного боку,

потім укладають по всій дов­жині м'ясні, рибні або інші продукти завширшки 0,5-1 см і заввишки 2-3 мм.

Виробам можна надати форму кружалець діаметром 4 см.

По краях кружальця вичавлюють оселедцеве масло, а на середину кладуть подрібнену зелену цибулю, збите масло, січені яйця, маслини.

Виробам можна надати форму кружалець діаметром 4 см.

По краях кружальця вичавлюють оселедцеве масло, а на середину кладуть подрібнену зелену цибулю, збите масло, січені яйця, маслини.

Запитання 5

Які бутерброди відносяться до закритих(сендвічів)?

варіанти відповідей

Канапе, тарталетка, чизбургер, хот-дог.

Гамбургер, чизбургер, хот-дог, піта.

Валовани, гамбургер, чізбургер, хот-дог

Гамбургер, чізбургер, хот-дог, бутербродний торт

Запитання 6

Що таке тарталетка?

варіанти відповідей

Вид холодної закуски. Складається з однієї скибочки хліба та з одного або більше харчових елементів на верхній частині.

Інгредієнтами можуть бути: різні спреди, масло, паштети, сири, ковбасні вироби, такі як смажена яловичина, індичка, шинка, бекон, салямі, овочі, такі як солодкий перець, томати, редис, цибуля-шалот і огірки тощо.

Вид бутерброда, невелика скибка свіжого чи підсушеного хліба, булки, може бути змащена різноманітними складниками

Невеликий горщик (до 10 см у діаметрі) зазвичай з пісочного тіста. Начинка може бути солодкою чи пікантною, вона може бути як десертом, так і закускою.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест