Бутерброди

Додано: 14 січня
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
8 запитань
Запитання 1

Продукти для бутербродів повинні бути

варіанти відповідей

свіжі, тонко нарізані ,поєднуються за смаком та кольором

не важливо ,як нарізані

трішки зіпсованні

Запитання 2

Як кладуть продукти на бутерброди?

варіанти відповідей

Чим більше ,тим краще

Щоб більше помістилося

продукти повинні повністю покривати хліб,але не звисати з нього

Запитання 3

Гарячі бутерброди можна отримати

варіанти відповідей

опустивши їх в гарячу воду

помістити в духову шафу

Запитання 4

канапе це

варіанти відповідей

мініатюрний закусочний бутерброд

різні продукти надіті на шпашку

Запитання 5

прісні корзинки наповненні гарячою або холодною начинкою

варіанти відповідей

канапе

бутерброди

тарталетки

Запитання 6

з яких продуктів роблять солодкі бутерброди

варіанти відповідей

роблять на основі білого хліба або бисквіта

роблять на основі хліба з додаванням ковбасних виробів

Запитання 7

як потрібно сервірувати стіл

варіанти відповідей

щоб він мав привабливий вигляд

сервірувати не потрібно

Запитання 8

Вимоги до готових бутербродів

варіанти відповідей

готуються перд подачею

готуються за 3 години перед подачею

термін зберігання 5днів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест