Догляд за обличчям

Додано: 3 січня
Предмет:
4 запитання
Запитання 1

Скільки є етапів доглядом за обличчям ✨

варіанти відповідей

7

9

1

6

Запитання 2

Що є основою догляду за шкірою?

варіанти відповідей



Очищення шкіри є основою будь-якого догляду за шкірою. Під час цієї процедури ви позбавляєте шкіру забруднень, надаєте їй сяйва й готуєте до подальшого догляду

Її не потрібно очищати

Догляд за обличчям в домашніх умовах .

Запитання 3

Який має бути Базовий догляд за обличчям?

варіанти відповідей


Вони потрібні не всім. Один етап може поєднувати у собі відразу кілька інших. Базовий догляд за шкірою обличчя – це очищення, тонізування, зволоження та відлущування або ексфоліація (тут вже як хочете, так і називайте). Це 4 кити, на яких будується весь догляд.

Мило і вода

Шампунь

Пінка

Запитання 4

Етапи догляду

Догляд за обличчям складається з 3 основних етапів:



варіанти відповідей

видалення забруднень;


тонізація шкіри;


нанесення крему.


Крім цих процедур, 1-2 рази в тиждень потрібно проводити пілінг. Дрібні абразивні частинки, що входять до складу скрабів, допомагають відлущити омертвілий шар епідермісу і сприяють більш глибокому очищенню. З-за підвищеного ризику пошкоджень власниці сухої шкіри повинні бути більш обережні з пілінгом. У цьому випадку допускається скрабування тільки м'якими засобами з мелкодісперснимі частинками і не частіше, ніж 2 рази на місяць.




Після пілінгу дуже добре показують себе різноманітні живильні маски. Їх наносять на обличчя на 15-20 хвилин, залишки змивають або усувають за допомогою ватногое варто очікувати результату. Поєднання ціна-якість має бути оптимальним.




1. Очищення


Промислова пил, косметика, надмірна діяльність сальних залоз можуть стати причиною закупорюючи пори. Щоб не допустити цього, шкіру потрібно очищати за допомогою спеціальних гелів, пінок для вмивання і мусів. Форма випуску засоби підбирають залежно від типу дерми. Очищення виконує ще одну важливу функцію - допомагає підготувати шкіру до проникненню поживних речовин.




Тональний крем і декоративну косметику перед умиванням необхідно видалити за допомогою демакіяжу. З цим завданням успішно справляються двофазні засоби.




2. Тонізація


Тонік необхідно застосовувати 2 рази в день. Вночі клітини працюють, виділяючи секрет сальних залоз назовні, тому вранці особа також потребує тонізації та очищення. Використання рідин з фітоекстрактів дозволяє усунути залишки косметики і підготувати обличчя до нанесення подальших коштів.




3. Зволоження і нанесення крему


Будь-який тип дерми потребує зволоження. Для цього застосовуються засоби з термальною водою, натуральним силіконом, амінокислот і цукрами.




Какой крем необходим лицу, зависит от поры года. Зимой консистенция должна быть более плотной, с жирной основой, чтобы защитить кожу от мороза и ветра.




Для комбинированной и жирной кожи лучше применять крем-флюид или гель с соответствующим действ

Воно само видаляється

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест