Домашнє завдання 7 травня. Українська мова

Додано: 7 травня
Предмет: Українська мова, 3 клас
3 запитання
Запитання 1

Який це текст?

З гілки стрибнула білочка. Вона почала розгрібати сніг під ялиною і шукати свої запаси. Дбайлива господиня їх ще з осені приховала. Раптом впала шишка. Зраділа руденька, сіла на пеньок і почала її гризти.

варіанти відповідей

Розповідь

Опис

Міркування

Запитання 2

Який це текст?

Як же харчується білка? У природі вона харчується різними рослинними кормами: насінням смереки, сосни, ягодами і фруктами, горіхами, грибами, пагонами. Іноді вона поїдає комах та дрібних гризунів. У неволі білці дають горіхи та арахіс. Корисним є періодичне підгодовування  рибними кістками. Води дають досхочу, іноді - молоко. Годують 2 рази на день - вранці і ввечері. Білки закопують їжу в землю, наколюють на гілки дерев або ховають у дуплах та інших с хованках. Часто звірятка забувають про свої запаси, забутий горішок або насіння, закопані в землю, проростають і дають початок новій рослині.

варіанти відповідей

Розповідь

Опис

Міркування

Запитання 3

Який це текст?

Білочка живе у лісі. Тваринка маленького розміру. У білки руда шубка, а взимку сіренька. На круглій, наче горіх, голівці гостренькі вушка з китичками. Звірятко має чорненькі, ніби ґудзички, оченята. У білочки великий пухнастий хвіст. Він допомагає швидко бігати по деревах. Зимує білочка у дуплі.

варіанти відповідей

Розповідь

Опис

Міркування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест