Дріжджове тісто

Додано: 26 вересня 2023
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Які ознаки готової опари?

варіанти відповідей

на поверхні утворюються бульбашки

змінився колір опари

бульбашок на поверхні меньше при дотику сідає

Запитання 2

При якій температурі бродіння тіста припиняється?

варіанти відповідей

60-75 *

55-60 *

45-50 *

Запитання 3

Яка мета просіювання борошна?

варіанти відповідей

для видалення сторонніх домішок

для більшого дозрівання

для збагачення повітрям

Запитання 4

Якщо в тісто не покласти цукор?

варіанти відповідей

процес бродіння буде відбуватись дуже повільно

вироби при випіканні не будуть румяні

вироби будуть тверді

Запитання 5

Тісто не підходить , а процес бродіння проходить мляво?

варіанти відповідей

поступово збільшіть температуру бродіння до 30 *

тісто перегрілися і має температуру 55*

недостатня або надмірна обминка

Запитання 6

Перелік і співвідношення окремих видів сировини, що використовують для виробництва певного виду хліба називають?

варіанти відповідей

рецептура

технологічна інструкція

всі варіанти

Запитання 7

Для яких виробів частіше використовують безопарний спосіб?

варіанти відповідей

хлібні

булочні

здобні

Запитання 8

На пекарнях поширений спосіб приготування тіста?

варіанти відповідей

опарний

безопарний

двохфазний

Запитання 9

При якому замісі тіста використовують обминку?

варіанти відповідей

однофазний

двохфазний

трьохфазний

Запитання 10

Опара це суміш?

варіанти відповідей

вода, борошно

вода, дріжджі

вода, дріжджі, борошно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест