Технологія приготування їжі 3 розряд.

Додано: 26 вересня 2023
Предмет:
6 запитань
Запитання 1

Помідори, баклажани, перець, відносять до групи овочів...

варіанти відповідей

пряні

бульбоплоди

плодові

коренеподібні

Запитання 2

Ревінь це...

варіанти відповідей

Десертний овоч у вигляді пагонів

Гарбузовий овоч

Плодові овочі

Запитання 3

Які овочі належать до десертних ...

варіанти відповідей

морква

спаржа

буряк

ревінь

Запитання 4

Капусту нарізану шашками використовують....

варіанти відповідей

Для борщу українського

Для салатів

Для приготування рагу

Для начинки

Запитання 5

Припускання це...

варіанти відповідей

Варіння продукту до повного занурення його у рідину

Варіння продукту в невеликій кількості води або у власному соку

Обсмаження при низьких температурах

Замороження продукту

Запитання 6

Вкажіть правильну послідовність технологічного процесу обробки овочів...

варіанти відповідей

Миття, сортування, обчищання, нарізання, промивання

Сортування, обчищання, нарізання, промивання

Обчищання, промивання, нарізання, сортування.

Сортування, миття, обчищання, промивання, нарізання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест