Прийняті м'ясо і м'ясопродукти розміщують на короткочасне зберігання негайно при температурі охолодження не вище ніж:
Здійснюючи продаж м'яса і м'ясопродуктів без нарізування, за згодою споживача додають не більше:
При прийманні м'яса потушного у відрубах одночасно перевіряють наявність:
Яловичина молодняку- тварини віком від:
до 1 категорії відносяться такі субпродукти:
Термін реалізації варених ковбас в натуральній оболонці:
До якого гатунку відноситься кров'яна ковбаса "З сиром"?
Для яких ковбасних виробів фарш набивають автоматично дозованими шприцами у баранячі кишки або целофанову оболонку і перекручують
Шпикачки - це:
Ковбаси, які мають сецифічний запах копчень і прянощів, трохи гострий і солонуватий смак, незначну зморшкуваність батонів
При виробництві яких цукеркових мас використовують обсмажені горіхи?
Цукерки, які виготовляють з цукру, патоки, молока, вершкового масла з додаванням смакових і ароматичних речовин шляхом уварювання
Цукерки мають пінну структуру, зумовлену застосуванням збитих яєчних білків. Залежно від консистенції бувають легкі і важкі
Які цукерки відносяться до Пралінових?
Печиво, яке виробляють із високопластичного тіста, відрізняються пористістю, набухаємістю, складним малюнком та високою хрупкістю
Печиво з пшеничного борошна вищого гатунку з додаванням цукру (до 40%), жирів (до 25%), поверхня може бути покрита шоколадною глазур'ю, посипана горіхами або цукровою пудрою
Продукт, який виговляється з цукру, обсмажених горіхів або насіння і збитої з піноутворювальною речовиною карамельної маси
Яка ознака покладена в основу класифікації карамелі з начинкою?
За зовнішнім оформленням карамель ділять на:
Кондитерський виріб, отриманий збиванням фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком, з наступним додаванням у цю суміш з наступним додаванням драглеутворювачів
Високожирне молоко має такий вміст жиру:
Нормалізоване молоко з вмістом жиру 4 або 6% піддане гомогенізації, пастеризоване за температури 95С із витримкою 3-4 години
Кисломолочні напої, шо виробляються в результаті змішаного молочнокислого і спиртового бродіння
Кисломолочний продукт, що виробляється шляхом заквашування нормалізованих пастеризованих вершків чистими культурами молочнокислих стрептококів
Сметана, яка має 40% жирності
До розсільних сирів відноситься:
До яких сирів відноситься ковбасний копчений сир?
Високожирний харчовий продукт, який виготовляється із вершків молока
Масло "Екстра" яке має 82% жиру
Середньосолена риба має такий вміст солі:
Копчення риби за температури від 60 до 180 С:
Заморожена риба має у м'язовій тканині температуру..
Яка ікра не є лососевою?
До яких овочів відноситься баклажан?
До яких ягід відноситься виноград?
Несправжні горіхи:
Цілі плоди абрикоса висушені без кісточки
Авлон - це:
Марочні соки отримані із:
Сокові напої мають вміст соку:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома