Фарш картопляний готують так:
Фарш із свіжої капусти готують так:
Фарш із зеленої цибулі з яйцем готують так:
Фарш з сушених грибів готують так:
Фарш із сиру готують так:
Фарш з маку готують так:
Фарш рисовий з яйцем готують так:
Фарш із сухофруктів готують так:
Фарш із ревіня готують так:
Начинку із повидла готують так:
Начинку яблучну готують так:
Що додають до начинок для надання соковитості та в'язкості?
Скільки способів приготування м'ясної начинки ми вивчили??
Який вид теплової обробки використовують при приготування начинки для пиріжків із печінки ?
Начинку з риби використовують для приготування:
Для позбуття гіркого присмаку білоголової капусти при приготуванні начинок використовують прийом:
Що входить до складу пасеровки при приготуванні соусу для начинок?
Що додають до несолодких начинок для надання соковитості й в'язкості?
Скільки способів приготування м'ясної начинки?
Які яйця додають під час приготування сирної начинки
При приготуванні начинки із сухофруктів, родзинки.....
Для приготування начинки з маку, мак попередньо......
Для приготування соусу пасероване борошно треба охолодить до температури:
Чим можна замінити соус в рибній начинці?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома