Фарші

Додано: 2 травня 2022
Предмет:
Тест виконано: 137 разів
24 запитання
Запитання 1

Фарш картопляний готують так:

варіанти відповідей

Підготовлену очищену картоплю варять у гарячому стані, протирають, з'єднують із смаженою цибулею на соняшниковій олії, солять, перемішують.

Картоплю варять, охолоджують, протирають, з'єднують з вершковим маслом, сирою цибулею, перемішують.

Сиру картоплю перемішують, смажать, додають пасеровану цибулю, сіль, перемішують

Запитання 2

Фарш із свіжої капусти готують так:

варіанти відповідей

капусту рублять, смажать, додають пасерований томат, сіль, перемішують

капусту рублять, припускають до розм'якшення, солять, додають подрібнені круті яйця, зелень, молотий перец.

капусту рублять, варять, додають сиру цибулю, сіль, перемішують

Запитання 3

Фарш із зеленої цибулі з яйцем готують так:

варіанти відповідей

у дрібно нарізану зелену цибулю додають подріблені круті яйця, зелень, сіль, перемішують

нарізану зелену цибулю смажать, з'єднують з сирими яйцями, солять, перемішують

нарізану зелену цибулю з'єднують з сирими яйцями, перемішують

Запитання 4

Фарш з сушених грибів готують так:

варіанти відповідей

сушені гриби замочують, варять, смажать, змелюють, з'єднують з вареною цибулею, соусом, перемішують

сушені гриби смажать, змелюють на м'ясорубці, додають сиру цибулю, сіль, варять 20 хвилин

сушені гриби замочують, варять, змелюють на мїясорубці, додають пасеровану цибулю, сіль,перець, соус грибний, все перемішують.

Запитання 5

Фарш із сиру готують так:

варіанти відповідей

сир протирають, додають сирі яйця, борошно, цукор, ванілін, родзинки

сир протирають, додають воду, борошно, прогрівають

сир протирають, додають варені яйця, цибулю, сіль

Запитання 6

Фарш з маку готують так:

варіанти відповідей

мак відварюють 25-30 хвилин, зливають, з'єднують з цукром і пропускають через м'ясорубку 2-3 рази, додають сирі яйця, родзинки

мак промивають, з'єднують з цукром, сирими яйцями, родзинками

мак промивають, з'єднують з цукром, змелюють на м'ясорубці, додають сирі яйця, родзинки

Запитання 7

Фарш рисовий з яйцем готують так:

варіанти відповідей

зварений рис з'єднують з вареними подрібненими яйцями, зеленю, сіллю, перемішують

припущений рис з'єднують з сирими яйцями, сирою цибулею, перемішують

сирий рис з'єднують з сирими яйцями, сіллю, зеленню, перемішують

Запитання 8

Фарш із сухофруктів готують так:

варіанти відповідей

сухофрукти перебирають, миють, пропускають через м'ясорубку, додають цукор, перемішують

сухофрукти без кісточок перебирають, миють, варять 15 хвилин, змелюють на м'ясорубці, додають цукор, перемішують

сухофрукти перебирають, миють, з'єднують з цукром, перемішують

Запитання 9

Фарш із ревіня готують так:

варіанти відповідей

смажений ревінь нарізають, солять, додають перець, часник, перемішують

сирий обчищений ревінь пропускають через м'ясорубку, видаляють сік, з'єднують з цукром, перемішують, використовують у сирому вигляді

відварений ревінь смажать, нарізають ножем, з'єднують з сирими яйцями, перемішують

Запитання 10

Начинку із повидла готують так:

варіанти відповідей

повидло розминають, якщо рідке додають крохмаль, перемішують

повидло розминають, якщо рідке додають борошно, перемішують

повидло розминають віделкою, додають цукор, прогрівають до кипіння, рідке повидло уварюють до густого

Запитання 11

Начинку яблучну готують так:

варіанти відповідей

яблука нарізані ломтиками перемішують із цукром, використовують

яблука нарізані скибочками, додають воду і варять 10 хвилин, додати цукор

яблука змелюють на м'ясорубці, уварюють з цукром

Запитання 12

Що додають до начинок для надання соковитості та в'язкості?

варіанти відповідей

кип'ячену воду

білий соус

сирі яйця

молоко

Запитання 13

Скільки способів приготування м'ясної начинки ми вивчили??

варіанти відповідей

1

2

3

4

Запитання 14

Який вид теплової обробки використовують при приготування начинки для пиріжків із печінки ?

варіанти відповідей

варіння

смаження

бланширування

припускання

Запитання 15

Начинку з риби використовують для приготування:

варіанти відповідей

ватрушок, пирогів відкритих

пиріжків смажених

пирогів закритих, кулебяк

Запитання 16

Для позбуття гіркого присмаку білоголової капусти при приготуванні начинок використовують прийом:

варіанти відповідей

смаження

тушкування

варіння

бланширування

Запитання 17

Що входить до складу пасеровки при приготуванні соусу для начинок?

варіанти відповідей

крахмал

вода

борошно

Запитання 18

Що додають до несолодких начинок для надання соковитості й в'язкості?

варіанти відповідей

соус

борошно

бульйон

Запитання 19

Скільки способів приготування м'ясної начинки?

варіанти відповідей

1

3

4

Запитання 20

Які яйця додають під час приготування сирної начинки

варіанти відповідей

сирі

тільки жовтки

січені

тільки збиті білки

Запитання 21

При приготуванні начинки із сухофруктів, родзинки.....

варіанти відповідей

ошпарюють та обсушують

промивають холодною водою

промивають і замочують у теплій воді

на 15 хв. для набрякання

Запитання 22

Для приготування начинки з маку, мак попередньо......

варіанти відповідей

заливають холодною водою

випаровують

заливають окропом

перемішують разом з цукром

Запитання 23

Для приготування соусу пасероване борошно треба охолодить до температури:

варіанти відповідей

60

30 - 40

60 - 70

Запитання 24

Чим можна замінити соус в рибній начинці?

варіанти відповідей

крохмалем

відвареним рисом

борошном

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест