Їжа складається з поживних речовин. Обери їх.
Співвідношення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин, що містяться у 100 г продукту − це...
Принципами раціонального харчування є:
Розкрийте значення поняття "холестерин"
Продуктів якої харчової групи має бути найменше в раціоні:
Найнебезпечнішими для здоров’я є жири, які містяться (дві правильні відповіді):
Яке захворювання є найнебезпечнішим видом харчового отруєння?
Що потрібно зробити, якщо підозрюєш у себе харчове отруєння (три правильні відповіді)?
В якості солодких страв і десертів краще використовувати:
Спеціальні речовини, які додають до харчових продуктів для покращення їхнього смаку, вигляду, підвищення поживної цінності або запобігання псування продукту під час зберігання, називають...
Принципами раціонального харчування є різноманітність, помірність, збалансованість.
Про який з них йдеться: правильне співвідношення всіх дібраних продуктів для щоденного споживання?
Як називається захворювання, за якого людина відмовляється від їжі, вважаючи себе занадто товстою, навіть коли маса її тіла набагато менша за норму?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома