Стан повного фізичного, психологічного та соціального благополуччя - це....
Речовини, які додають до продуктів для покращення їхнього смаку, вигляду називають ...
Щоб досягти позитивного результату, потрібно додержуватися вибраної оздоровчої системи...
Принципи раціонального харчування:
Які продукти слід вживати обмежено?
Перші ознаки харчового отруєння — слабкість, біль у животі, пронос, нудота, блювання, підвищення температури. Вони з’являються через 2–4 години після вживання зіпсованого продукту. Як діяти за таких ознак? Дайте найбільш точну відповідь.
Назвіть симптоми харчового отруєння (кілька правильних відповідей):
Що може спричинити харчове отруєння? (Кілька правильних відповідей)
Приклади традиційних оздоровчих систем
Харчові отруєння спричиняють(кілька правильних відповідей)
Хвороби, до яких призводить незбалансоване харчування:
Позначте, які продукти можуть спричинити харчове отруєння:
Позначте отруйні рослини:
Позначте їстівні гриби:
Оберіть правильні заходи профілактики харчових отруєнь та кишкових інфекцій:
Позначте 4 загальні (спільні) компоненти усіх оздоровчих систем:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома