Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування

Додано: 23 січня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 65 разів
5 запитань
Запитання 1

Оберіть продукт рослинного походження в якому міститься найбільша кількість білка.


варіанти відповідей

Соя

Арахіс

Горох.

квасоля

Запитання 2

В якому продукті тваринного походження міститься найбільше жирів? 

варіанти відповідей

Масло вершкове. 


Свинина м'ясна . 


Молоко.


Запитання 3

Вкажіть, який вітамін може синтезуватися організмом людини під дією сонця?

варіанти відповідей

А

Д

Б

Запитання 4

Вкажіть, який харчовий продукт містить найбільшу кількість вітаміну С


варіанти відповідей

цитрус

шипшина

смородина

Запитання 5

Вкажіть назву захворювання, яке розвивається внаслідок довготривалого не отримання організмом вітамінів


варіанти відповідей

гіпервітаміноз

гіповітаміноз

авітаміноз

макровітаміноз

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест