Гарніри

Додано: 6 лютого
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Копія з тесту: Гарніри
6 запитань
Запитання 1

Слово "гарнір" французького походження , означає:

варіанти відповідей

Прикрашати

Готувати

смажити

Варити

Запитання 2

Гарніри з якого овоча використовують найширше?

варіанти відповідей
Запитання 3

Норма гарніру на порцію складає ...

варіанти відповідей

150 грам

300 грам

90 грам

100 грам

Запитання 4

Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі:

(2 відповіді)

варіанти відповідей

при нарізанні продуктів пальці тримають на відстані від леза ножа


консервні банки відкривають спеціальним ключем


нарізку харчових продуктів не слід виконувати на обробній дошці

передавати ніж один одному лезом уперед

Запитання 5

Оберіть простий гарнір

варіанти відповідей

варена картопля

рис і тушкована капуста

смажена картопля і гриби з цибулею

плов

Запитання 6

Свіжі, солоні, мариновані, консервовані овочі та плоди масою по 25, 50, 75 гр на порцію це гарнір -

варіанти відповідей

комбінований

простий

додатковий

складний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест