Гігієна 5.2

Додано: 8 грудня 2021
Предмет:
Тест виконано: 37 разів
10 запитань
Запитання 1

Яка температура подачі других страв:


варіанти відповідей

не нижче 65 С

не нижче 75 С

не нижче 50 С

Запитання 2

Після повторної теплової обробки їжу можна зберігати:

варіанти відповідей

не більше 1 год

не більше 4 год

не більше 10 год

не більше 24 год

Запитання 3

Яка температура подачі перших страв:


варіанти відповідей

не нижче 65 С

70-75 С

не нижче 50 С

Запитання 4

Реалізація та зберігання тортиків і тістечок з білково-збивним кремом становить:

варіанти відповідей

72 год

36 год

6 год

24 год

Запитання 5

Реалізація та зберігання тортиків і тістечок з вершковим кремом становить:



варіанти відповідей

 72 год

36 год

6 год

50 год

Запитання 6

Реалізація та зберігання тортиків і тістечок зі сливочним кремом становить:


варіанти відповідей

72 год

36 год

6 год

12 год

Запитання 7

Яка температура подачі холодних супів, киселів, компотів:


 


 

варіанти відповідей

від 7до 14 С

 від 7 до 24 С

від 10 до 30 С

від 7 до 30 С

Запитання 8

За наявності холоду не вище 6С рибні заливні страви можуть зберігатися:

варіанти відповідей

12 год

6 год

24 год

36 год

Запитання 9

За наявності холоду не вище 6С незаправлені рибні та овочеві салати можуть зберігатися:



варіанти відповідей

 12 год

6 год

24 год

42 год

Запитання 10

За наявності холоду не вище 6С оселедець нарізаний може зберігатися:



варіанти відповідей

 24 год

6 год

12 год

48 год

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест