Яка температура подачі других страв:
Після повторної теплової обробки їжу можна зберігати:
Яка температура подачі перших страв:
Реалізація та зберігання тортиків і тістечок з білково-збивним кремом становить:
Реалізація та зберігання тортиків і тістечок з вершковим кремом становить:
Реалізація та зберігання тортиків і тістечок зі сливочним кремом становить:
Яка температура подачі холодних супів, киселів, компотів:
За наявності холоду не вище 6С рибні заливні страви можуть зберігатися:
За наявності холоду не вище 6С незаправлені рибні та овочеві салати можуть зберігатися:
За наявності холоду не вище 6С оселедець нарізаний може зберігатися:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома