Харчові інфекції виникають у разі:
Захворювання людини викликане глистами має назву
М'ясо і молоко тварин, які перехворіли сибірською виразкою:
В кондитерському виробництві, яка сировина може стати причиною інфікування сальмонельозом?
Скільки разів за рік кондитери мають проходити медичний огляд.
Підповідно до санітарних вимог, з якого матеріалу має бути виконане покриття виробничих столів?
Які яйця під час первинної обробки необхідно мити в чотирьох ваннах?
Під час приготування яких кондитерських виробів, кондитерська має бути в гумових рукавицях?
Якими дошками слід користуватись для вимішування тіста?
Що слід робити при виявленні в кондитерському цеху тарганів?
Що відноситься до спецформи кондитера?
Яких правил слід дотримуватись під час роботи з терловм устаткування
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома