Операції пов’язанні з переміщенням важких речей повинні бути механізовані. Маса вантажу, що піднімається і переміщується в процесі роботи, не повинна перевищувати для жінок...
Операції пов’язанні з переміщенням важких речей повинні бути механізовані. Маса вантажу, що піднімається і переміщується в процесі роботи, не повинна перевищувати для чоловіків...
За дотримання санітарних правил на виробництві (кухні), дотримання технологічних і санітарних вимог при виготовленні став і виробів, а також за якість і терміни реалізації готової продукції несе відповідальність
Знищення патогенних мікробів в оточуючому людину середовищі - це
Санітарний день проводиться ...
Знищення різними способами гризунів - це...
Раковини у цехах розміщуються на відстані не більше ... від робочого місця
В гарячому та кондитерському цехах температура повітря не повинна перевищувати
На вузькоспеціалізованих підприємствах з обмеженим асортиментом у буфетах допускається миття всього посуду в ...
На кожний вид транспорту, призначений для перевезення продуктів, обов’язково має бути санітарний паспорт. В ньому вказується номер цього виду транспорту, обладнання, прізвище та ініціали працівника, відповідального за санітарний стан транспорту та наявність санітарного одягу. Термін дії сан. паспорту ...
Відмітьте товари, які відносяться до швидкопсувних
Деформація кришки або дна упаковки продуктів, внаслідок їх псування і накопичення газів всередині упаковки - це...
Які з перерахованих операцій не відносяться до теплової обробки?
При готуванні омлету суміш яєць (або яєчного порошку) з іншими компонентами виливають на змащений жиром лист або порційну сковороду шаром 2,5-3,0см і ставлять до духової шафи з t 180-2000С на ...
Незаправлені салати та вінегрети зберігають при t 6-80С 6год, а заправлені – до ...
При приготуванні холодцю проварене м'ясо звільняють від кісток і знову кип’ятять не менше ...
При подачі перші страви і гарячі напої повинні мати температуру не нижче ...
При подачі холодні страви і напої повинні мати температуру не вище ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома