Вкажіть, що таке інкубаційний період інфекційного захворювання:
Вкажіть, які отруєння називаються інтоксикаціями
Вкажіть, які отруєння немікробного походження ви знаєте
Вкажіть при яких умовах утворюються спори у мікробів
Вкажіть, яким вимогам повинна відповідати якість питної води
Вкажіть, яке захворювання передається людині від хворої тварини
Вкажіть, які фактори знижують імунітет людини
Дезінфекція -це
До санітарно-гігієнічних вимог відносять
Стрептококи - це
Особиста гігієна – це…
При виявленні яких захворювань потрібно негайно відсторонити від роботи працівника ЗРГ:
Що означає маркування обробних дошок - СМ, ВР?
Який дезінфікуючий засіб не можна застосовувати на підприємствах ресторанного господарства?
Який дезінфікуючий засіб використовують для обробки шкіри рук працівників ЗРГ?
Харчові продукти, що швидкопсуються перевозять
М'ясні порційні напівфабрикати без паніровки зберігаються при t 2-6 C
Незаправлені салати і вінегрети зберігають при t 6 C
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома