Підсумковий тест з предмету
Професія "Кухар" 3,4 розряди
Вкажіть, що таке інкубаційний період інфекційного захворювання:
Вкажіть, які отруєння називаються інтоксикаціями
Вкажіть, які отруєння немікробного походження ви знаєте
Вкажіть при яких умовах утворюються спори у мікробів
Вкажіть, яким вимогам повинна відповідати якість питної води
Вкажіть, яке захворювання передається людині від хворої тварини
Вкажіть, які фактори знижують імунітет людини
Дезінфекція -це
До санітарно-гігієнічних вимог відносять
Стрептококи - це
Особиста гігієна – це…
При виявленні яких захворювань потрібно негайно відсторонити від роботи працівника ЗРГ:
Що означає маркування обробних дошок - СМ, ВР?
Який дезінфікуючий засіб не можна застосовувати на підприємствах ресторанного господарства?
Який дезінфікуючий засіб використовують для обробки шкіри рук працівників ЗРГ?
Харчові продукти, що швидкопсуються перевозять
М'ясні порційні напівфабрикати без паніровки зберігаються при t 2-6 C
Незаправлені салати і вінегрети зберігають при t 6 C
Які гігієніячні вимоги висуваються до вентиляції підприємств ресторанного господарства?
Які гігієнічні завдання необхідно забезпечити при проектуванні та реконструкції підприємств ресторанного господарства?
Чи можна зберігати в охолоджувальній камері складського приміщення одночасно м"ясо, рибу, гастрономічні продукти і готові кулінарні вироби?
Назвіть види продуктів, які можуть зберігатися в неохолоджувальних коморах підприємства ресторанного господарства?
Гарячий цех повинен мати безпосередній зв"язок з:
Яку тару використовують для перевезення харчових продуктів?
Назвіть вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
Кухар холодного цеху відкрив банку консервованих маслят, розсіл яких виявився каламутним. Назвіть варіант використання таких грибів:
Назвіть ознаки готовності м"ясних виробів із котлетної маси
Ерготизм виникає при вживанні...:
Чи можна реалізувати на підприємствах ресторанного господарства фальсифіковані харчові продукти?
Ікра і молоки яких риб під час нересту набувають отруйних властивостей?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома