гігієна травлення

Додано: 7 лютого 2020
Предмет: Біологія, 9 клас
Тест виконано: 60 разів
7 запитань
Запитання 1

у якому вигляді краще вживати іжу:

варіанти відповідей

вареному

печеному

смаженому

Запитання 2

причини харчових отруєнь

варіанти відповідей

брудні руки

погана обробка їжи

брудний посуд

мухи

Запитання 3

не можна читати та розмовляти під час їжи тому що:

варіанти відповідей

читання відвертає увагу від їжи

можна поперхнутися

виділяється шлунковий сік

Запитання 4

посуд треба мити :

варіанти відповідей

холодною водою

гарячою водою

гарячою водою с миючим засобом

Запитання 5

надмірне харчування приводить до:

варіанти відповідей

зменшення мязової маси

ожиріння

скоротшення віку життя

Запитання 6

до шлунково -кишкових захворювань відносять:

варіанти відповідей

бронхит

запалення легень

дизентерія

холера

Запитання 7

глистяні захворювання це

варіанти відповідей

ціп'яки

дизентерія

гострики

аскариди

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест