Тест призначений для самоконтроля, перевірки знань здобувачів освіти, які вивчають предмет "Гігієна та санітарія виробництва" з теми "Гострі кишкові інфекції, зоонози та їх профілактика"
Серед хвороб мікробної природи (харчових інфекцій), у механізмі передачі яких бере участь їжа, розрізняють:
Збудником дезинтерії є:
Шляхи розповсюдження дизентирії:
Джерелом збудника черевного тифу та паратифів А,В,С є:
Холера - це:
Які профілактичні заходи надійно захищають людину від холери?
Зоонози - це:
Зоонози, як правило, передаються:
Усі види бруцелл є:
М'ясо і молоко тварин, хворих на сибірську виразку:
Зараження ящуром відбувається:
Молоко та м'ясо тварин, хворих на ящур:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома