Розмір частинок дисперсної фази в грубодисперсних системах
Мікрогетерогенна система, в якій тверда дисперсна фаза розподілена в рідкому дисперсійному середовищі
Для стабілізації суспензій використовують
Обов'язковою умовою існування піни є наявність
Спонтанний процес, який відбувається в міру великої енергії системи в результаті злипання частинок.
Емульсiї - термодинамiчно не стiйкi. У них самочинно вiдбувається процес злиття краплинок дисперсної фази, який зумовлює розшарування емульсiї. Таке явище називають
Чи можна емульсію типу масдо-вода перевести в емульсію вода-масло
Для яких грубодисперсных систем характерна коалесценція
Речовина, яка оптимально стабілізує емульсію типу масло-вода
Обрати рядок в якому всі продукти харчування є емульсіями
Вспінювання полодово-ягідного варення та екстрактів чайного листа зумовлює наявність
Пасти відносять до суспензій
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома