Характеристика приміщень для відвідувачів, їх розміщення в ресторанах

Додано: 23 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 49 разів
10 запитань
Запитання 1

До підсобних торгівельних приміщень ресторану відносяться... 

варіанти відповідей

вестибюль 

гардероб

кімната для паління  

Запитання 2

Місцем відпочинку і очікування відвідувачів, зустрічі гостей є...

варіанти відповідей

банкетний зал

вестибюль

аванзала 

Запитання 3

Основне приміщення, де обслуговують відвідувачів у ресторані...

варіанти відповідей

аванзала

торгівельна зала   

банкетна зала

Запитання 4

Сервізна - це...

варіанти відповідей

кімната відпочинку офіціантів

кімната для збереження виногорільчаних та кондитерських виробів

кімната для збереження і відпуску столового посуду, приборів та столової білизни

Запитання 5

Мийня столового посуду - це приміщення, яке має зв'язок між...

варіанти відповідей

гардеробом, сервізною і роздавальною

сервізною, роздавальною та торгівельним залом   

торгівельним залом, аванзалою та хліборізкою

Запитання 6

У торговельному залі ресторану на кожне посадочне місце повинно бути столового посуду...

варіанти відповідей

1,5 - 2 комплекти

2 - 2,5 комплекти

3 - 3,5 комплекти

Запитання 7

Чайний посуд та кришталь миють...

варіанти відповідей

у чотирьох ваннах

 у двох ваннах  

у трьох ваннах

Запитання 8

Роздавальню поєднують з торговельною залою двома арками- проходами, щоб...

варіанти відповідей

щоб офіціанти вільно пересувалися під час роботи

щоб напрямки руху офіціантів не перехрещувались   

щоб рух офіціантів і відвідувачів не перехрещувались

Запитання 9

Банкетна зала ресторану призначена...

варіанти відповідей

для організації сніданку, обіду та вечері

для організації прийомів, урочистостей  

для організації кейтерінгів, картингів

Запитання 10

Гардероб має обладнані двосторонні секційні вішалки з розсувними кронштейнами з кількістю гачків з урахуванням...

варіанти відповідей

повної загрузки торговельної та банкетної зали

повної загрузки торговельної та банкетної зали з деяким запасом   

на 50% загрузки торговельної та банкетної зали

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест