Характеристика та призначення столового посуду

Додано: 23 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 17 разів
12 запитань
Запитання 1

Столовий посуд призначений для:


варіанти відповідей

приготування страв і закусок

подавання страв і закусок

зберігання страв і закусок

Запитання 2

Місткість столової глибокої тарілки


варіанти відповідей

ꝋ 300см, 500смᶾ

ꝋ 400см, 500смᶾ

ꝋ 250см, 400смᶾ

Запитання 3

Призначення столової глибокої тарілки


 

варіанти відповідей

для подавання салатів, гарячих закусок, як підставна тарілка під столову глибоку тарілку

для подавання та зберігання страв рідкої консистенції, як підставна тарілка під столову глибоку тарілку

для подавання перших страв, різотто, як підставна тарілка під столову глибоку тарілку

Запитання 4

Призначення столової мілкої тарілки:


варіанти відповідей

для подавання перших страв

для подавання закусок

для індивідуального подавання других гарячих страв

Запитання 5

Розмір столової мілкої тарілки


варіанти відповідей

ꝋ 150мм, 200мм

ꝋ 200мм, 240мм

ꝋ 240мм, 500мм

Запитання 6

Призначення такої тарілки:

варіанти відповідей

для подавання десертів

для подавання закусок

для подавання хлібобулочний виробів та масла

Запитання 7

Призначення та розмір десертної тарілки:


варіанти відповідей

для подавання солодких страв та десертів, ꝋ150-200мм

для подавання солодких страв та десертів, ꝋ240мм

для подавання солодких страв та десертів, ꝋ250мм

Запитання 8

Призначення та місткість соусників:


варіанти відповідей

для приготування соусів,1-4 порційні

для подавання соусів, 1-2 порційні

для зберігання соусів, 1-2 порційні

Запитання 9

Призначення креманки:


варіанти відповідей

для солодких страв, десертів, морозива

для салатів, закусок, солодких страв з желе

для заливних страв, салатів, десертів

Запитання 10

Місткість чайної чашки з блюдцями:


варіанти відповідей

150смᶾ, 200смᶾ

200 смᶾ, 250смᶾ

250смᶾ, 300смᶾ

Запитання 11

Місткість кавової чашки з блюдцями:


варіанти відповідей

75 смᶾ, 100смᶾ

50 смᶾ,150смᶾ

150смᶾ; 200смᶾ

Запитання 12

Призначення кокотниці:


варіанти відповідей

для приготування та подавання закусок з мяса, грибів, овочів

для приготування та подавання закусок з риби та морепродуктів

для приготування та подавання гарячих десертів та мусів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест