Чим не займається харчова промисловість?
Які два чинники є визначальними для розміщення підприємств харчової промисловості?
Підвиди харчової промисловості, продукція яких швидко втрачає якість під час її перевезення, тяжіють до :
На що/кого орієнтується виробництво, продукція якого має короткі терміни зберігання, або витрати на перевезення готової продукції більші,ніж на транспортування сировини?
Назвати виробництва, які в своєму розміщенні орієнтуються на сировину:
Встановіть відповідність між виробництвами харчової промисловості в Україні та особливостями їх розвитку та розміщення:
а) макаронних виробів - ___ ;
б) цукрова - ___ ;
в) олійно-жирова - ___ ;
г) плодоконсервна - ___.
Оберіть правильне твердження:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома