1. Які основні підгалузі входять до складу харчової промисловості України.
2. На які фактори орієнтується підприємства цукрової і маслоробної промисловості ?
з. На які фактори орієнтуються підприємства молочної, хлібопекарської і борошномельної промисловості?
4. М`ясокомбінати розміщуються
5. Де розміщуються підприємство олійно-жирової промисловості
6. Оберіть області, які є лідерами з виробництва соків в Україні:
7. Для виробництва яких товарів потрібна олія.
8. Торгова марка "Олейна" відноситься до виробництва:
9. Що виробляє м`ясна промисловість?
10. Де розміщуються великі м`ясокомбінати?
11. Яку продукцію виробляє плодоовочева промисловість?
Розвиток рибної і рибоконсервної промисловості переважно у південній частині України обумовлений в основному:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома