Харчові отруєння (англ. food poisoning) — це
Найбільш поширеними ознаками харчового отруєння є:
Харчові отруєння поділяються на:
Оберіть ознаки, які характерні для харчового отруєння кишковою палочкою або протеєю:
Ботулізм - це:
Розвиток ботулінуса супроводжується:
Основні продукти і причини, що викликають стафілококове отруєння, наступні:
Для попередження мікотоксикозів необхідно вживати наступних профілактичних заходів:
Відповідно до класифікації отруєння немікробної походження ділять на:
Отруєння пророслою картоплею викликано наявністю в ній :
Да найбільш поширених харчових отруєнь продуктами з отруйними домішками відносять:
Отруєння свинцем виникає при:
Оберіть заходи, які не відносяться до заходів попередження стафілококового отруєння.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома