Харчові жири

Додано: 15 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 6 разів
6 запитань
Запитання 1

Середня проба олії -

варіанти відповідей

10% пакувальних одиниць;

одна пляшка від 1 тонни олії;

2000см3;

2 пляшки по 500см3.

Запитання 2

Об'єднана проба топлених жирів -

варіанти відповідей

5 пакувальних одиниць;

не менше 600г;

10% об'єму партії;

2000см3.

Запитання 3

Середня проба маргарину -

варіанти відповідей

200г;

одна пакувальна одиниця;

600г;

500г.

Запитання 4

Мвікробіологічні показники маргаринової продукції -

варіанти відповідей

мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми;

плісняви і гриби, дріжджі;

бактерії групи кишкової палички;

токсичні елементи, мікотоксини, пестициди, радіонукліди

Запитання 5

Фізико-хімічні показники майонезу:

варіанти відповідей

жир;

волога;

кислотність, стійкість емульсії;

запах і смак.

Запитання 6

Прозорість визначається в:

варіанти відповідей

рідких жирах;

розплавлених твердих жирах;

жирах тваринного походження;

комбінованих жирах.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест