При зберіганні маргарину в ящиках з гофрованого картону на піддонах повинно бути вкладено:
На упаковку маргарину з вітамінами наносять:
Споживча тара для маргаринової продукції:
Транспортна тара для тваринних топлених жирів:
Олію зберігають в:
Дефекти майонезу:
Дефекти смаку і запаху маргаринової продукції:
При накопиченні низькомолекулярних жирних кислот жир набуває:
При осалюванні жирів:
Псування жирів -
Фізико-хімічні показники майонезу:
Органолептичні показники маргаринової продукції:
До комбінованих жирів належать:
Який з жирів відноситься до тугоплавких?
Гідрованими називають олії:
Рафінованими називають олії:
Маргарин повинен містити жиру:
Який з жирів: безводна суміш саломасу з рафінованими рідкими рослинними оліями і топленими тваринними жирами?
Вершкове масло повинно містити жиру:
Топлене масло повинно містити вологи:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома