Харчові жири

Додано: 5 листопада
Предмет: Технології, 10 клас
Копія з тесту: Харчові жири
5 запитань
Запитання 1

За походженням жири поділяють

варіанти відповідей

Тваринні, рослинні, топлені

Комбіновані, рослинні, тугоплавкі

Комбіновані, рослинні, тваринні

Запитання 2

За біологічною цінністю вище

варіанти відповідей

Тваринні жири

Рослинні жири

Комбіновані

Всі відповіді вірні

Запитання 3

Серед тваринних топлених жирів найбільшу біологічну цінність має

варіанти відповідей

яловичий жир

свинячий жир

гусячий жир

Запитання 4

Скільки сортів топленого жиру

варіанти відповідей

Один

Два

Три

Запитання 5

Основною складовою частиною маргарину є

варіанти відповідей

Саломас

Гідрогенізований жир

Вершкове масло

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест