Від чого змінюється хімічний склад риби
Білки риби
М’ясо риби розм’якшується швидше, ніж м’ясо свійських тварин за рахунок швидшого переходу
Більший вміст мінеральних речовин містить
Специфічний запах морської риби зумовлений
Їстівні частини риби
Рибу класифікують за
За термічним станом рибу поділяють на
Родина оселедцевих характеризується:
За будовою скелету розрізняють рибу
За вмістом жиру рибу умовно поділяють
Температура в товщі м’язів замороженої риби
Чи змінюється харчова цінність замороженої риби під час зберігання
Температура охолодженої риби в товщі м’язів
Строк зберігання живої риби в акваріумах з проточною водою
Рибу з якими ознаками не використовують для приготування страв
За характером покриву шкіри рибу поділяють на
За місцем і способом існування рибу поділяють на
Родини риб:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома