3.Які вуглеводи відіграють важливу роль у збереженні спадкової інформації:
5.Білки складаються:
6. Полісахаридом є:
7. Вкажіть особливості ДНК :
8. Структура білків, утворена з допомогою пептидних зв’язків:
9. До дисахаридів належать:
10.Зазначте, як називається процес руйнування первинної структури білка:
11. До складу нуклеотидів входить залишок кислоти:
Визначте сполуки, які забезпечують прискорення біохімічних реакцій
Укажить до якого класу органічних сполук належать целюлоза та глікоген
Як називається процес синтезу нових молекул ДНК?
Які азотисті основи входять до складу нуклеотидів ДНК?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома