Хліб з пшеничного борошна може перебувати в продажу при температурі не менше 6 С після виймання з печі не більше:
Хліб із житньо-пшеничного та пшенично-житнього борошна в термоупаковці може перебувати в продажу після виходу з печі не більше:
Який вид хлібобулочних виробів не відноситься до здобних хлібобулочних виробів:
До бубличних виробів належать:
Найменші за розмірами бубличні вироби, які мають діаметр кільця 4-7 см, товщину джгута 1,7 см, низьку крихкість, є крихкими, а також називаються хлібними консервами:
У рецептуру здобних хлібобулочних виробів входить:
Маса дрібноштучних здобних хлібобулочних виробів і великоштучних виробів:
Залежно від рецептури хліб поділяється на:
Які інгредієнти входять в рецептуру простого хліба:
Вироби з черствого хліба або хлібних плит, виготовлені за спеціальними рецептурами і технологічними режимами називають
Хлібобулочні вироби які мають м'яку консистенцію, виготовляються з пшничного борошна, діаметр кільця 12-15 см, товщина джгута 3,3 см
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома