Хліб і хлібобулочні вироби

Додано: 25 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 616 разів
11 запитань
Запитання 1

Хліб з пшеничного борошна може перебувати в продажу при температурі не менше 6 С після виймання з печі не більше:

варіанти відповідей

16 годин

24 годин

36 годин

48 годин

Запитання 2

Хліб із житньо-пшеничного та пшенично-житнього борошна в термоупаковці може перебувати в продажу після виходу з печі не більше:

варіанти відповідей

24 годин

36 годин

48 годин

72 годин

Запитання 3

Який вид хлібобулочних виробів не відноситься до здобних хлібобулочних виробів:

варіанти відповідей

сайка

калач

плюшка

рогалик

Запитання 4

До бубличних виробів належать:

варіанти відповідей

бублики

бублики, баранки, сушки

бублики, баранки

бублики, сушки

Запитання 5

Найменші за розмірами бубличні вироби, які мають діаметр кільця 4-7 см, товщину джгута 1,7 см, низьку крихкість, є крихкими, а також називаються хлібними консервами:

варіанти відповідей

бублики

баранки

сушка

хлібна соломка

Запитання 6

У рецептуру здобних хлібобулочних виробів входить:

варіанти відповідей

підвищена кількість молочних продуктв

підвищена кількість вершкового масла, маргарину, яєць, ізюму

підвищена кількість цукру

усі відповіді вірні

Запитання 7

Маса дрібноштучних здобних хлібобулочних виробів і великоштучних виробів:

варіанти відповідей

200 гр і менше, від 200 до 500 гр

100 гр і менше, від 200 до 500 гр

200 гр і менше, від 200 до 300 гр

200 гр і менше 500 гр

Запитання 8

Залежно від рецептури хліб поділяється на:

варіанти відповідей

пшеничний, житній, житньо-пшеничний та пшенично-житній

формовий і подовий

національний

простий і поліпшений

Запитання 9

Які інгредієнти входять в рецептуру простого хліба:

варіанти відповідей

дріжджі, вода, борошно, сіль

дріжджі, вода, борошно, сіль, цукор

дріжджі, вода, борошно, сіль, яйця

дріжджі, вода, борошно

Запитання 10

Вироби з черствого хліба або хлібних плит, виготовлені за спеціальними рецептурами і технологічними режимами називають

варіанти відповідей

сухарі Армійські

сухарі здобні

хлібні хрусти

усі відповіді вірні

Запитання 11

Хлібобулочні вироби які мають м'яку консистенцію, виготовляються з пшничного борошна, діаметр кільця 12-15 см, товщина джгута 3,3 см

варіанти відповідей

бублики

баранки

сушки

хлібні палички

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест