Холодильне устаткування: загальні поняття, класифікація

Додано: 7 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 280 разів
12 запитань
Запитання 1

Охолодження це-

варіанти відповідей

зниження температури в продуктах до початку замерзання клітинного соку

зниження температури в продуктах нижче кріоскопічної точки

зниження температури в продуктах до 0 градусів С

відведення тепла від харчових продуктів,

Запитання 2

Заморожування це -

варіанти відповідей

зниження температури в продукті до початку замерзання клітинного соку

зниження температури в продукті нижче кріоскопічної точки , до моменту перетворення клітинного соку в лід

зниження температури в продукті до початку 0 градусів С

усі відповіді вірні

Запитання 3

Способи утворення штучного холоду

варіанти відповідей

плавлення, сублімація,кипіння

кипіння, плавлення, пасерування

кипіння, тушкування, припускання

плавлення, сублімація, смаження

Запитання 4

Що називають хладонами?

варіанти відповідей

Речовини , які киплять при низьких температурах

Рідкі гази

Холодильні агенти

усі відповіді вірні

Запитання 5

Льодосоляна суміш з концентрацією солі 33% називають ...

варіанти відповідей

ектевтичним льодом

сухим льодом

кріоскопічним льодом

усі відповіді вірні

Запитання 6

Температура , яку оримують при охолодженні сухим льодом:

варіанти відповідей

-78,9 градусів С

-40 градусів С

-33 градусів С

- 30 градусів С

Запитання 7

У випарнику холодильна речовина ...

варіанти відповідей

закипає і перетворюється в пару

конденсується і перетворюється в рідину

стискається і виштовхується в конденсатор

стискається і поступає у випарник

Запитання 8

Конденсатор призначений.....

варіанти відповідей

для охолодження холодильного агента повітрям чи водою

для кипіння холодильної речовини

для конденсації хладону , тобто перетворення в рідку фазу

для регулювання кількості холодильної речовини , яка подається у випарник

Запитання 9

Температура кипіння хладону 22:

варіанти відповідей

-40 градусів С

-30 градусів С

-33 градусів С

-45 градусів С

Запитання 10

До холодильних речовин відносять :

варіанти відповідей

хладон 12, хладон 22, хладон 134, аміак

хладон 12, хладон 22, хладон 134, амоній

хладон 12, хладон 22, хладон 134, амоній, сода

хладон 12, хладон 22, хладон 134, хладон 502, аміак

Запитання 11

Температура низькотемпературного холодильного устаткування....

варіанти відповідей

-18 градусів С

0-5 градусів С

10-12 градусів С

-30 градусів С

Запитання 12

За ступенем герметичності холодильне устаткування поділяється ...

варіанти відповідей

відкрите та закрите

традиційне і нетрадиційне

низькотемпературне, середньотемпературне, високотемпературне

з винесеним і вмонтованим холодильним агрегатом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест