Основний білок молока:
Який з білків під час кипʼ ятіння не зсідається, якщо
кислотність не підвищена:
Пастеризованим називають молоко, яке:
Який колір повинно мати молоко з вмістом жиру 3,5%:
Молоко згущене стерилізоване повинно мати
консистенцію:
Який колір має плівкове сухе молоко
На 200мл води використовують розпилювального молока:
Для приготування молочних супів використовують
тільки:
Який вид рису бажано використовувати для
приготування молочних супів:
Пшоно при приготуванні молочного супу:
Який вид макаронних виробів спочатку проварюють у
воді, а потім у молоці:
Який вид жирів використовують при приготуванні
молочних супів:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома