Холодні страви і закуски

Додано: 8 травня 2023
Предмет:
Тест виконано: 32 рази
10 запитань
Запитання 1

Холодні закуски з сирих овочів є основним джерелом 

варіанти відповідей

вітамінів С, каротину, групи В

мінеральних речовин солей кальцію, фосфору, заліза, натрію

арома­тичних, смакових речовин і барвників

всі відповіді вірні

Запитання 2

Які відмінності між холодною закускою і стравою

варіанти відповідей

особливої відмінності немає, залежить з яких продуктів приготовлені

відмінності є, то страва , а то закуска

відмінності немає, залежить коли її подають

залежить від технології приготування, температури подачі

Запитання 3

За технологією приготування бутерброди поділяють на такі основні групи

варіанти відповідей

відкриті ,напізакриті ,канапе і гарячі.


закриті, закусочні і гарячі.


прості й складні — асорті, сандвічі, закусочні .


відкриті , закриті, закусочні і гарячі.


Запитання 4

Температура подачі гарячих закусок:

варіанти відповідей

10-120С

60-650С

55-600С

20-400С

Запитання 5

Температура подачі холодних закусок:

варіанти відповідей

10-120С

60-650С

55-600С

20-400С

Запитання 6

Які бутерброди готують переважно на банкет?

варіанти відповідей

закусочні

гарячі

закриті

Запитання 7

Салати прикрашають

варіанти відповідей

майонезом, овочами

продуктими, що входять до складу салату

яйцями, лимоном

Запитання 8

Яйця варять круто для закусок з яєць

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Великі закусочні тарілки мають діаметр

варіанти відповідей

26-31см

25-35см

20-30

Запитання 10

Дрібні закусочні тарілки мають діаметр

варіанти відповідей

25

15

20

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест