Холодні закуски з сирих овочів є основним джерелом
Які відмінності між холодною закускою і стравою
Температура подавання гарячи і холодних страв і закусок
За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна поділити на такі групи
За технологією приготування бутерброди поділяють на такі основні групи
Товщина нарізування хліба для відкритих бутербродів
Вказати термін зберігання заправлених салатів
Як подають салати
Норми виходу салатів залежно від їх виду становлять
Скільки способів застосовують при оформленні салатів
Капусту для салатів підготовляють
Салати-коктейлі — це
Вихід салату-коктейлю на одну порцію
Для приготування "Меживо з баклажанів" , баклажани підлягають такій обробці
Перед приготуванням чорнослив підлягає такій обробціі
Якщо оселедець міцного посолу сухий або твердий , його необхідно
Холодці, заливні страви, ковбасу кров'яну зберігають при температурі
Для приготування закуски "Яйця фаршировані" їх розрізують
Чим відрізняється він від м'яса заливного - холодець по домашньому
Які продукти використовують для приготування "Кров'янки по-домашньому"
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома