Холодні страви та закуски

Додано: 22 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 7 разів
6 запитань
Запитання 1

Холодні страви та закуски готують в:

варіанти відповідей

овочевому цеху

гарячому цеху

холодному цеху

Запитання 2

Обов`язковим компонентом для приготування вінегретів є:

варіанти відповідей

 морква

капуста

столовий червоний буряк

Запитання 3

«Оселедець з цибулею» - це:

варіанти відповідей

холодна страва

закуска

Запитання 4

Холодна страва відрізняється від закуски:

варіанти відповідей

виходом на порцію

технологією приготування

формою нарізання продуктів

Запитання 5

Салати зберігають у не заправленому вигляді:

варіанти відповідей

24 години

1 годину

6 годин

12 годин

Запитання 6

Які бутерброди готують переважно на банкет:

варіанти відповідей

закриті

закусочні

гарячі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест